30 Eylül 2009 Çarşamba

ARTUN AKÇAKIN

Bu ismi bir kaç yıl sonra daha sık duyacağımıza eminim. Daha önce bloga yazmayı düsündüm ancak bu sıralar zaman bulamıyordum. Four four two(4-4-2) yazmış birazda ordan alıntı yapıyorum.

Bu sezon A2 liginde Gençlerbirliği forması giyen oyuncu 1993 doğumlu ve şimdiden ağlara 3 gol göndermeyi başardı. Aslında gerçekten onun işi gol atmak, 2003 yılından bu yana Gençlerbirliği alt yapısının çeşitli kademelerinde görev aldı. Ayrıca 24 kez Milli formayı'da giydi. Ay yıldızlı forma ile rakip filelere 19 gol gönderdi. Bu bilgiler teorik olanlardı. Henüz 16 yaşında olmasına rağmen çok iyi bir fiziğe sahip bunu da saha da iyi kullanıyor. Zaten oyun stilini Adriano'ya benzetiyor. Hedefi ise öncelikli olarak Galatasaray ya da Beşiktaş forması giymek ardındanda M. united'e transfer olmak. Serdar Ortaç, Demet Akalın ve Yalın'ı dinliyormuş. Four four two soruyor kendisine en beğendiğin kadın hangisi diye? Cevap, Aysun Kayacı :)

1 yorum:

  1. http://www.uefa.com/under17/news/newsid=1489882.html#turkeys+hard+work+pays

    Scouting sistemi gelişmeli .!sizi tebrik ediyorum Artun hakkındaki yazınız için.tesadüfen uefa sitesinde gördüğüm üzere sizde birseyler karalamıssınız ..

    YanıtlaSil