17 Eylül 2009 Perşembe

Beşiktaş ve Galatasaray galip...


Sezonun ikinci derbisi Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynandı. İki takım bu maç öncesinde 2ve3. sırayı paylaşıyordu. Fenerbahçe evinde oynamanın avantajını kullanamadı. Maçı Beşiktaş Ömer Karancı ve Ali Kucik'in golleriyle 2-0 kazanmasını bildi. Grupta Galatasaray'ın ardından ikinci sıraya yükseldi. Ali Kucik gollerine devam ediyor..

Galatasaray ise Kasımpaşa'yı konuk etti. Anıl Dilaver, Serdar Eylik, Emre Çolak ve Cem Sultan'ın attığı gollerle karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı ve liderliğini sürdürdü. Berk Neziroğulları sakatlığı nedeniyle bu karşılaşmada forma şansı bulamadı.

Galatasaray'da Eray İşcan, Gencay, Murat Akça, Serdar, Serkan Kurtuluş, Caner Öztel, Cumhur Yılmaztürk,Emre Çolak, Cem Sultan, Anıl Dilaver (Berkin, 59'), Serdar Eylik forma şansı buldu.

Eray İşcan'da bu sezon ilk kez 11 de şans buldu. Gecen sezon Beylerbeyi'nden transfer edilen oyuncu 1991 doğumlu ve boyu 1.90'ın üzerinde geçen sezon u18'e çağrılıyordu. Bu sezonda yine u19 milli takımına çağrılan bir isim. Galatasaray'ın gelecekteki kalecisi olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder