14 Eylül 2009 Pazartesi

A 2 liginde 3 hafta geride kalırken


A 2 LİGİNDE 3 HAFTAYI GERİDE BIRAKIRKEN,


Ege Grubu

Geçen sezon'un Paf ligi şampiyonu Antalyaspor Grupta 3te 3 yaptı ve lider durumda. Karşı yaka ise bir maç eksiğiyle 2de 2 yapmış durumda.

Gol krallığında Antalyaspor'dan 91 doğumlu Gökhan Korkmaz 3 golle lider durumda. Karşıyaka'dan 1990 doğumlu Erdi Kasapoğlu ve Kerim Aydın ile Manisaspor 1992 doğumlu Bülent Cevahir'in 2 şer golü bulnuyor.
-----------------------------------------------------------------------------------

Marmara Grubu

Bu grupta lider Galatasaray 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. 2 ve 3. sırada Fenerbahçe ve Beşiktaş var puanları 6.

Gol krallığında Beşiktaş'dan 88 doğulmu Can Erdem 5 golle ilk sırada, 2 golle, ikinciliğiyse sırasıyla Galatasaray'dan 1990 doğumlu Anıl Dilaver ve Murat Akça, yine Beşiktaş'tan 91li Ali Kucik 90lı Onur Bayramoğlu, Fenerbahçeden 91li Furkan Aydın ile Boluspordan 90lı Metin kara var.
------------------------------------------------------------------------------------

Güney Grubu

Kayseri Erciyesspor 3te 3 yaparak liderlik koltuğuna oturmuş durumda. Hemen gerisinde 2 ve 3. sıralarda Sivas ve Antep var Bu iki takımın 1 er maçı eksik durumda.

Gol krallığında 8 golle 1992 Doğumlu Mehmet Yaman var, 2. sırada Gaziantepspor'dan 91 doğumlu Cengiz Çelik yer alıyor
-------------------------------------------------------------------------------------

Kuzey Grubu

3 maçta 2 galibiyet 1 de beraberlik alan Ankaraspor 7 puanla lider durumda. 6 şar puanı bulunan Samsun ve Trabzon 2 ve 3. sırada.

Samsunspor'dan 1990 doğumlu olan Gökhan Özkan ve Ankaraspor'dan yine 90 doğumlu Uğur Oğan 4 er golle krallığı paylaşıyor
-------------------------------------------------------------------------------------

Not: - Ligin En fazla gol atan takımı 13 Golle Kayseri Erciyesspor, 11 golle Beşiktaş 2. sırada.

- Ligin En az gol yiyen takımlari ise Sivas ve Gaziantepspor henüz kalelerinde gol görmedi. Fenerbahçe ise sadece 1 gol yedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder