21 Ekim 2009 Çarşamba

FARK VAR...


Galatasaray 7 – Kocaelispor 0


A2 Ligi’nin 8.haftasında Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Kocaelispor ile karşılaşan Galatasaray, rakibini 7-0 mağlup etti.

Grup sonuncusu rakibi karşısında oldukça rahat bir oyun sergileyen Galatasaray, karşılaşmanın ilk yarısını Anıl Dilaver ve Serdar Eylik’in ayağından bulduğu gollerle 2-0 önde tamamladı.

Galatasaray, ikinci yarının başında Emre Çolak’ın attığı golle 3-0 öne geçti. Üstün oyununu sürdüren takımımız, 62. dakikada Mertan Can Öztürk, 70. dakikada Yusuf Onur Arıkan, 78. dakikada Murat Akça ve 81. dakikada Anıl Dilaver ile bulduğu gollerle sahadan 7-0 galip ayrıldı.

Bu karşılaşma ile Galatasaray, A2 Ligi Marmara Grubu’ndaki ilk devre maçlarını tamamladı. 8. haftaya Beşiktaş’ın 2 puan gerisinde 2. sırada giren Galatasaray, A2 Ligi’nin ilk devresinde çıktığı 8 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 19 puan topladı.

Galatasaray
Emirhan Ergün, Sinan Osmanoğlu, Murat Akça, Cumhur Yılmaztürk, Yusuf Akyel, Caner Öztel (Onur Arıkan), Emre Çolak, Serdar Eylik (Mertan Can Öztürk), Berk Neziroğulları(Uğur Ayhan), Anıl Dilaver, Serkan Kurtuluş


A2 Ligi 8. Hafta Sonuçları
İstanbul BŞB 3-0 Bursaspor
Kasımpaşa 1-3 Beşiktaş
Galatasaray 7-0 Kocaelispor
Kartalspor 1-1 Fenerbahçe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder