5 Ağustos 2009 Çarşamba

U19 Millilerin, Ukrayna maçları kadrosu


Cem SULTAN, Emrah YOLLU, Berk NEZİROĞLULARI, Emre ÇOLAK (Galatasaray A.Ş.), Sertaç EREN, Sefer SEVER (Fenerbahçe), Ali KUÇİK (Beşiktaş A.Ş.), Ali HELVACI (Denizlispor), Metin UÇAR (Gençlerbirliği), Erhan KARAYER, Sakıb AYTAÇ (Dardanelspor A.Ş.), Alper KALEMCİ (Hacettepe Spor), Yaser HACIMUSTAFAOĞLU (Kartalspor), Resul Ekrem TURHAN (Kayseri Erciyesspor), Tolga MERTOĞLU (BSC Young Boys),Cenk GÜVENÇ (Kickers Offenbach), Hakan DUYAN (Shrewsburg Town), Serdar GÜRLER (Sochaux).

Galatasaraylı oyuncuları herkez tanıyor zaten burada özellikle 3 oyuncu üzerinde durmak istiyorum.

Birincisi Serdar Gürler, Mevlüt Erdinç'ten sonra Fransız kulübü Sochaux'da adını duyuran ikinci gurbetçi oyuncu. Sağ açık ve orta sahada görev yapabiliyor. Finlandiya ile oynanan hazırlık maçında izlemiştim gerçekten yırtıcı ve çok hızlı bir oyuncu ilerde Ümit Milli ve A milli takımda görürseniz şaşırmayın...

İkincisi Yaser HACIMUSTAFAOĞLU, Kartalspor'un Türk futboluna armağan ettiği ikinci Yaser. Birincisi bildiğiniz gibi Galatasaray'da ama şunu belirteyim Bu Yaser'de forvet ve Galatasaray'daki Yaser'den daha iyi bir oyuncu Hakan Şükür'ü andıran futbol anlayışı var. Kayserispor hemen farketti ve kadrosuna kattı zaten.

Üçüncüsü Berk Neziroğulları allah vergisi bir sol ayağı var onu tanıyan herkes geleceğin Ergün Penbe'si diyor. Zaten yaklaşık 35 kez milli takımın çeşitli kademelerinde görev aldı. Yakında Rijkaard onu a takıma alırsa hiç şaşırmayın. Fiziğide gayet iyi. Volkan Yaman Eskişehir'e gidiyormuş öyle duydum Alparslan'da giderse hiç kaçarı yok Berk Neziroğulları Hakan Balta'nın arkasında yedek bekler. Bu arada çok iyi serbet vuruşta kullanıyor.

Kadro açıklandıktan sonra Emre Çolak ile konuştum sakatlığım var abi gidemeyebilirim dedi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder