9 Ocak 2012 Pazartesi

Berkin Kamir Arslan Kartalspor'a kiralandı


HABER: Yakup ÇINAR
twitter.com/yakupcinar

Teknik direktör Fatih Terim'in Florya Metin Oktay Tesisleri'nin anahtarını teslim almasının ardından altyapıda ciddi bir yapılanmaya giden Galatasaray'da sürpriz ayrılıklar yaşanmaya devam ediyor.

Sarı-kırmızılı kulüpte son yolcu A2 Takım'ın önemli yıldızlarından Berkin Kamil Aslan oldu. Bu sezon A2 Takımı'nda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ve zaman zaman Fatih Terim tarafından A Takım'a da dahil edilen Berkin Kamil Aslan, Bank Asya 1. Lig takımlarından Kartalspor'a kiralandı.

Bugün Kartalspor ile sezon sonuna kadar geçerli olmak üzere 5 aylık sözleşmenin altına imza atan Berkin Kamil Aslan, "Kartalspor'da elimden geleni yapacağım. Kartalspor'a gelmeden önce de Fatih Terim ile görüştüm ve o da bana 'git kendini göster ve geliştir' dedi. Kartalspor benim için iyi bir fırsat olacak ve burada başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

Galatasaray geçen sezon başında Semih Kaya'yı Kartalspor'a kiralık olarak göndermiş ve bu sezon başında sarı-kırmızılı takıma geri dönen genç futbolcu Fatih Terim'in ilk 11'deki değişmez oyuncularından biri olmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder