5 Ocak 2012 Perşembe

Berk Yıldız A takım antrenmanında...




Dün Florya Metin Oktay Tesisleri'inde gerçekleştirilen antrenman sonrası geçilen fotoğraflarda bir oyucuncu vardı. Galatasaray taraftarının merak ettiği bu oyuncuyu sizler için araştırdım.

İşte o merak edilen isim. Bu sezon ve daha önceki sezonlarda alt yapıdan yetiştirdiği oyuncularla Türk futboluna hizmet veren Galatasaray alt yapısının en yeni ürünü Berk Yıldız ...
Galatasaray'da takımın başına Fatih Terim'in geçmesinin ardından genç yetenekler de bir bir piyasaya çıkıyor. Emre Çolak, Semih Kaya ve Mertan Caner Öztürk gibi oyunculara şans veren Terim, son olarak 16 yaşındaki orta saha oyucusu Berk Yıldız'ı da sarı kırmızılı takımın idmanlarına çıkartmaya başladı. Berk, dünkü antrenmanda yaptığı şık hareketlerle abilerinden büyük alkış aldı.
Berk Yıldız kimdir?
1996 doğumlu olan ve stili ile Cristiano Ronaldo'yu andıran Berk 2007 yılında Karşıyaka takımından Galatasaray alt yapısına kazandırıldı. Sarı kırmızılı takımın en genç profesyonel sözleşme imzaladığı isimlerden biri olan Berk, Hagi tarafından Romanya'da düzenlenen 'Doğunun Yıldızları' turnuvasında gol kralı oldu. Berk turnuvada oynadığı 5 maçta attığı 5 gole turnuvanın gol kralı ünvanına sahip olurken, takımını da attığı goller ile turnuvanın dördüncüsü yapmayı başardı. 5 kez de Milli Takım formasını sırtına geçiren genç oyuncunun 2013 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder