24 Temmuz 2009 Cuma

Bu Sezon Lige Damga Vuracak Gençler


1- Gökhan Öztürk Gaziantepspor'da inanılmaz teknik sol ayağı mükemmel 6 aylık bir maç eksiği var ama bunu telafi ederse adından söz ettirecektir.

2- Rıdvan Şimşek, Herkes Beşiktaş'a geldiğinde ismini duydu ama Bank asya birinci ligde Karşıyaka'da banko oynuyordu. 91 doğumlu çok genç 3-4 ay önce Menajerlik yapan arkadaşıma söylemiştim. Pek üzerinde durmadı ama şimdi Beşiktaş'ta... A milli takıma kadar yükselecek kapasitede.

3- Aykut Demir, Hollanda alt yapısında yetişmiş ve milli takımın pek çok kademesinde görev almış bir isim Gençlerbirliği geleceğe yatırım yaptı. Çıplak gözle izlediğim Danimarka maçında enfes oynamıştı. Bu arada stoper oynuyor ve çok iyi oyun kuruyor. Gençlerbirliği maçlarında ismini duymaya başlayacağız.

4- Musa Nizam, Geçen sezon Antalyaspor paf takımdan A takıma yükseldi. Stoper mevkinde oynuyor. Genç ve güven veren bir isim Süper ligde 10 maç oynadı. Mehmet Özdilek'in vazgeçilmezleri arasına girerse şaşırmayın.

5- Eren Albayrak, Bursaspor alt yapısında yetişen kanat oyuncusu bileklerine çok hakim, gecen sezon süper ligde bazı maçlarda forma şansı bulmuştu. Ertuğrul Sağlam ona bu sezon daha fazla şans verecektir. Sercan yıldırım ve Volkan'dan sonra oda adını duyuracak yıldız adayıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder