28 Şubat 2010 Pazar

Hoş Geldin Tugay Kerimoğlu


Bugün duyduğum en güzel haberdi. Galatasaray alt yapısında yetişmiş, yıllarca formasını giymiş ve dünyanın en iyi liginde bizi en iyi şekilde temsil etmişti Tugay Kerimoğlu... Ve başkan açıkladı Galatasaray Alt yapısı artık ona emanet. Hoş Geldin Tugay Kerimoğlu... Bu görevi kabul ederek en güzel işi yaptın. Galatasaray'ın senin gibi vizyon sahibi insanlara ihtiyacı vardı. Yaptıkların da eminim ki yapacaklarının garantisidir. Hadi hayırlısı...

Not: Kulüpten yapılan açıklama;

Kulübümüzün Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Başkan Adnan Polat, eski futbolcumuz Tugay Kerimoğlu'nun Çarşamba gününden itibaren alt yapının başında görev yapacağını açıkladı.

Çarşamba günü Galatasaray'daki yeni görevine başlayacak olan Tugay Kerimoğlu’nun Adnan Polat tarafından açıklanması, Genel Kurul'daki üyeler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

18 Şubat 2010 Perşembe

QebeleSaray


Galatasaray'ın emektar hocaları... Arda'yı, Aydın'ı, Uğur'u, Emre Çolak'ı Sabri'yi, Ferhat'ı, Mehmet Güven'i, Mehmed Düz'ü sayarsak inanının bu sayfalara sığmaz bunlar sadece bir kaçı. Bu oyuncuları Türk Futboluna Kazandıran Aslanın hocaları şimdide Azerbaycan'da tarih yazıyor. Bölgenin en iyi oyuncularını qebele takımının alt yapısına kazandıran ve şimdiden alt yapı kategorisindeki maçlarda rakip tanımayan hocalar Azerbaycan'da Galatasaray sistemini uyguluyor. Önce Türk futbolunun en büyük fabrikasını kuran hocalar Ali Yavaş Yönetiminde şimdi qebelede Makina gibi işleyen sistemin temellerini atıyorlar. Halim Fıçıcı, Recep Yazıcı ve Uğur hoca Yüreğinez sağlık Başarılarınızı duymayı bekliyoruz.

Siirt'te 5 Minare...


Bayadır ara vermiştim blog tutmaya. Askere gitmeyede az kaldı. Yazmaya devam dedim. Başlık ilginç duruyor değilmi evet. Bitlis'de 5 minare var ama neyse Cem Sultan'dan bahsedicem. Son Kartalspor maçında 5 gol birden attı aslende Siirtli kendisi. Aslında 5 gol attığını duyan bütün futbol severler helal olsun 5 gol atmış iyi forvet diyebilir ama hocaları ve onu yakından tanıyanlar ne kadar etkili bir oyuncu olduğunu biliyor. 5 golde onlar için şaşırtıcı değil çünkü Daha önceki yıllarda 3, 4, 5 gollerini çok gördüler. Sakatlanmadan önceki sezon B Genç'te 50 ye yakın gol atmıştı. Yeteneği bir tarafa kişiliği tartışılmaz bir isim. Hakan Şükür vari kafa golleri yok ama mükemmel bir sol ayağı var. A takımdaki forvetsizliğe son verecek isim belkide. Sadece omu hayır Anıl Dilaver'de var oda sakatlıktan kurtuldu son maçda girdi golünü attı. İkisininde gözü artık A takımda. Niye olmasınki biri 11 diğeri 9 gol attı A2 de yolları açık olsun...

Not: Cem Sultan Galatasaray'ın 15 yaşında en genç sözleşme imzaladığı ilk oyuncu...